ACORD AMB L'AJUNTAMENT D'AVIGNON PER CELEBRAR UNA EXPOSICIÓ D'ART CATALÀ Seminari Intensiu. RAMON CASAS 150 ANIVERSARI Visita. IMPRESIONISTES I MODERNS. Obres mestres de la Phillips Collection. CaixaForum Exposició d'art - NELE BOUDRY & BOB KIMBERLEY - Fins el 28 d'Abril- Fins el 28 d'Abril EXPOSICIÓ DE PINTURES DE MANEL BOSCH - "OLIS" EXPOSICIÓ DE PINTURES DE CARME DOMÈNECH GRAELLS EXPOSICIÓ DE PINTURES DE FÉ BARRAU VIATGE A BRUSSEL·LES AMB ARTISTES DE L'EXPOSICIÓ Exposició de pintures. ADELINA GAETA INAUGURADA L'EXPOSSICIÓ D'ART CATALÀ A BRUSSEL·LES EXPOSICIÓ D_ART CATALÀ A BRUSSELlES
QUI SOM | CETRES ART
Cetres Art, Mecenatge d'artistes

Des de Cetres Art volem aportar la nostra col·laboració als artistes que ho desitgin.L´art en general és una de les millors expressions de creativitat que té la humanitat i per tant és una peça clau en la nostra cultura.

L´artista necessita donar a conèixer la seva obra i una de les maneres de fer-ho és exhibint les seves creacions en una exposició.

La nostrs aportació és justament aquesta, permetre als artistes exhibir les seves obres en un entorn físic en diferents exposicions organitzades, a més de donar un ventall de ventatges que afavoreixen als artistes a difondre la seva obra.

No només parlem d´exposicions físiques, les noves tecnologies han fet que la presència a internet sigui molt important i Cetres Art ajuda als artistes a tenir un entorn professional on poder administrar la seva obra a internet a més de tenir un espai de consulta professional per tot allò relatiu a l´art.

EXPOSICIONS D’ART . QUATRE PROPOSTES
• Exposicions col·lectives per tota Europa
• Exposicions individuals o col·lectives a la seu de Cetres a Barcelona
• Exposicions individuals a ajuntaments de Catalunya
• Exposició a la galeria de CETRESART

Cada una d’aquestes propostes te una dinàmica diferent i una metodologia concreta.

Us informarem puntualment de cada proposta, sempre a cetresart.com